Salaisuutemme

Runoilija Minni1961

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhteinen matka, vuosia monia ja ihana elämä.
Me kaksi, pari ja aina yhdessä ja kaikkialla.
Muiden kadehtimat, onnelliset ja niin läheiset.
Taikaamme kyseltiin, miksi juuri me teimme sen, onnistuimme.
Miten säilytimme rakkautemme sinun viimeiseen henkäykseesi asti.
Kerronko heille että siksi koska emme pitäneet toisiamme itsestäänselvyyksinä, vaan näimme toisemme joka ainoa päivä rakkaana ihmisenä, jota ilman emme voisi elää.
- ja nyt minun on pakko elää ilman sinua.
Sinulta elämäni aikana saadun rakkauden voimalla teen sen ja jaksan.

Selite: 
Appivanhempieni muistolle, heidän onnensa ja melkein 50 vuotta kestäneen rakkauden salaisuus
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot