Paluu

Runoilija Minni1961

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet matkalla takaisin, niin kauan poissa ja kaukana kävit.
Miten kertoa että minä opin elämään ilman sinua, en odottanut en kaivannut.
Olit vieressäni ja arjessani, olit olemassa näkemättä minua, läheistäsi, et kuunnellut, et puhunut.
Olen vaimosi, nimellisesti ja olin sitä koko ajan.
Nyt olet palaamassa, mutta miten kertoa että en osaa enää rakastaa sinua eikä meitä enää ole.
On vain kaksi vierasta ihmistä ja sama koti ja arki.
-osaatko vihdoin kuunnella ja puhua kun olet matkustanut maailman ääriin nojatuolissamme joka ainoa ilta.

Selite: 
Niin moni ihmissuhde muuttuu tavaksi vuosien myötä ja läheinen näkymättömaksi.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot