Eilisen mausteet

Runoilija Minni1961

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain hipaisu, tunteeton ja kuitenkin tunnen sen.
Se on menneisyyden taakkani.
Jotain on minun kannettava mukanani ja jostain luovuttava jotta voit mahduttaa minut elämääsi.
Muistot painavat ja vievät tilaa sielussani, sinun mielestäni liikaakin.
Uusi alku ei ole koskaan uusi, sillä se on maustettu eilisen mausteilla, joista osa on jo makunsa menettänyt, haihtunut ilmaan.
Voimme lisäillä uusia yrttejä ja maisella elämää tästä eteenpäin.
Minä jaksan, entäs sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Muistot on ihmisen eletystä elämästä tulleita, -eikä niitä voi tai saa uusi suhde pilata.
Vaikka tosihan on, että usein ne aiheuttaa kitkaa suhteessa.
Syntymäpäivä onnittelut sinulle!

Eilisen mausteet muokkaavat huomistakin elämää! Elämänmakuinen ja hieno runo! Hyvää syntymäpäivää!

Muistot maustavat elämää aikansa, sitten kun maku väljähtyy on painolasti jätettävä, annettava tilaa uusille

 

Käyttäjän kaikki runot