Rakkauden nälässä

Runoilija Minni1961

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minne kadotin itseni tavoitellessani sinua.
Kaikki mitä kunnioitin, menetin.
Kaikki mitä omistin, menetin.
Nyt sinä omistat minut eikä minusta ole kapinoimaan, ei pakenemaan.
Missä on se nainen, joka vouhkasi itsenäisyyttä ja unelmia.
- vai oliko sitä koskaan olemassakaan.
Minne kadotin elämäni.

Selite: 
Ei itselle tapahtunutta mutta niin totta kuitenkin monelle rakkauden nälkäiselle
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä. Olet tässä runossa kuvannut jotain erittäin totta..

Rakkauden takia on valmis lähes kaikkeen, onneksi se jossain vaiheessa tasaantuu, muuten maailma olisi sekaisin.
Hieno runo. :)

Kiitos, runo josta pidin.

Joskus ihmiset ovat valmiita luopumaan, jopa itsestään, nimenomaan rakkauden nälän tyydyttämiseksi, ei rakkauden vuoksi. Eikä toki rakkaudenkaan vuoksi voi luopua itsestään.

Ei se ole kadonnut, piiloutunut vain elämän ja kokemusten alle

 

Käyttäjän kaikki runot