Huuto

Runoilija Sik

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanhoja ja uusia paskoja
 

Tahdon huutaa,
huutaa lujempaa kuin kukaan
Huutaa jotta unohtaisin
sanat jotka olisi pitänyt jättää sanomatta
ja sanat jotka olisi pitänyt sanoa
Huutaa kunnes en enää pelkää
ja ahdistus on poissa
Huutaa niin etten tunne enää mitään
Huutaa kunnes lakkaan olemasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, todella upea. Sanattomaksi vetää.

Hienosti kirjoitettu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Sik Talvi 11.2.2012 0 Runo
Sik Ikuinen rakkaus 11.1.2012 0 Runo
Sik Toisinaan 19.4.2012 0 Runo
Sik Nightmare 2.4.2011 0 Runo
Sik Huuto 23.6.2011 2 Runo
Sik Kaikki on mahdollista 12.11.2013 0 Runo
Sik ... 2.4.2011 0 Runo
Sik Panic 29.3.2011 0 Runo
Sik Putoan 6.11.2012 0 Runo
Sik Nimetön 23.7.2012 2 Runo