Talvi

Runoilija Sik

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanhoja ja uusia paskoja
 

Kaikkalta tulvii keinotekoista valoa. Ne hypnotisoivat mielesi.

Sokaisevat.

Katulamput, liikennevalot, näyteikkunat ja mainostaulut

Salaa manipuloi ostaamaan tehotuotettua paskaa.

Jatkuvasti keksitään uusia turhuuksia, joilla muka saisit elämäsi paremmaksi,

jotta sinulla olisi parempi olla.

Fuck it.

Iljettää.

Bussien ja autojen haisevat saasteet, 24/7 loistavat mainoskyltit, harmaa likainen lumi.

Oksettaa.

Kylmyys pureutuu luihin, monet vaatekerrokset tukahduttavat.

Aika matelee ja kesästä tuntuu olevan ikuisuus.

Kaipaan aurinkoa, sen luonnollista ja kaunista valoa,

lämpöä ja sen tuomaa henkistä keveyttä.

Ilmaa, joka on täynnä rakkautta ja iloa.

Pehmeää, vihreää nurmea, sen raikkautta.

Ihmisten naurua, musiikkia.

Meren suolaista tuoksua, hiekkaa varpaiden välissä.

Suljen silmäni hetkeksi ja nautin mielikuvasta.

Kunnes taas avaan ne ja havahdun todellisuuteen.

Ahdistun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Sik ... 2.4.2011 0 Runo
Sik Huuto 23.6.2011 2 Runo
Sik Ikuinen rakkaus 11.1.2012 0 Runo
Sik Kaikki on mahdollista 12.11.2013 0 Runo
Sik Nightmare 2.4.2011 0 Runo
Sik Nimetön 23.7.2012 2 Runo
Sik Panic 29.3.2011 0 Runo
Sik Putoan 6.11.2012 0 Runo
Sik Talvi 11.2.2012 0 Runo
Sik Toisinaan 19.4.2012 0 Runo