Mitä joskus oli

Runoilija accidentshappen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008
Viimeksi paikalla: 22.12.2023 15:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katastrofin jälkeisiä ensioireita

 

Siitä on jo kuusi vuotta
Unohdit vuosipäivän sen
kamalan yön, päivät kuukaudet
ja vuodet
Sen jälkeen
kun kaikki romahti

Et muista, mitä tänä vuonna teit
sinä päivänä
Nykyään ei ole mitään muistettavaa
ja havahdut kaipaamasta sitä
Kipua 
joka käveli käsi kädessä kaiken
sen kanssa
mikä on suloista

Mitä joskus oli

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain kaikki on ohi, eikä sitä kannata liikaa muistella.
 

Käyttäjän kaikki runot