camera obscura

Runoilija Soturimunkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko täyttyi, mutta onneksi täällä oli tilaa. Rakkaudesta on niin helppo kirjoittaa että oikein naurattaa, mutta entäpä ne muut tunteet?
 
pimeyttä pilkkova
nurinkurinen totuus,
silmäniskuflirtti

saa
minut 
odottamaan 
huomista

merihevosen hirnuntaa
saarnin rohtunutta kuorta
albatrossin välttämiä huolia
pihistettyä tuhinaa
okaiden onkimia lihariekaleita

odottamaan 
huomista
täyttämään 
eilistä

ajatuksilla
sinusta
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pistipäs miettimään...ja mitä enempi luen, sitä paremmin pidän. Siisti!

 

Käyttäjän kaikki runot