Nimetön

Runoilija UnetonEnkeli

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä päivältä,aika matelee.
Enkä taaskaan saa sinua pois mielestäni.
Kukaan ei tiedä tunteistani,
kätken kaiken sisälleni.

Yritän etsiä sitä rohkeutta kertoa sinulle,
etten ole ikinä tuntenut tällaista rakkautta ennen.
Ja yritän ajatella helpoimmalla tavalla,
että päästäisin susta irti.

Mutta jos päästän sinusta irti...
niin miten voin tietää millaista olisi,

jos olisit aina vaan vierelläni ja olisit minun?

Hymyilisitkö minulle takaisin jos hymyilisin sinulle?
Miten voisin tietää jos päästäisin susta irti?
Olen liian ujo kysymään,ja liian ylpeä häviämään.

Mutta ennemmin tai myöhemmin on pakko valita.
Ja taas yritän helpoimmalla tavalla päästää susta irti.
En tiedä mitä aion tehdä.

Ehkä vain odotan,ja odotan,kunnes se hetki koittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttua fiilistä runossasi... Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot