Nimetön

Runoilija GraveDigger

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en osaa kirjottaa
 

Näetkö auringon paistavan
sisään lukitusta ovesta?
Näetkö valkoisissa seinissä
uusia värejä?


Osaan luetella piistä
neljäkymmentä desimaalia!
Tiedän miten lasketaan
kiihtyvyys, nopeus, ainemäärä!
Sinua en tunne.


Näetkö? Olen kaunis...
Kuuletko? Sydämeni huutaa...


Huutaa sinun nimeäsi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot