Sekoan?

Runoilija Tuulimylly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On tunteeni hiipuneet,
kuolleet pois.

Mietin vain sitä iltaa...
Sä luokseni saavuit,
yhdessä Amorin,
nuolella mua ammuit ja
osuit suoraan sydämeen.

Sen jälkeen...
vain sua miettinyt oon,
nyt en vain tiedä,
mitä mulle tapahtunut on.

En silti tahdo sua menettää...
Olenko seonnut?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

et oo seonnu, tunteet on tuttuja ja ne kuuluu elmään....hyvin kirjoitat tunteistasi...<3

 

Käyttäjän kaikki runot