Ikuisesti.

Runoilija isumir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joku sekopää..
 

Aika ainut lääke on. niin ne sanoo,
se tuskaa lieventää, vaik tekee kipeää,
koitan kestää, sua mä iltaisin muistelen,
vielkin perääs haikailen, oli mun vieres kukavaa,
silti oot mun mieles ainiaan

Selite: 
Päivä jona kaikki pirstoutui 30.08.2006
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot