Vatukko

Runoilija J.J.Kauppinen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojani saa käyttää vain luvallani. All rights reserved to me etc.

Flickr'istä voi vilkaista akryylitöitäni.

Kysyvälle vastaan.
 

kedolla on vitusti kukkia,
joille en tiedä nimiä

kuin pilviä, joilla en näe muotoa

kaduilla on vitusti huoria,
joille en tiedä nimiä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot