paljoako vaille

Runoilija Repijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KIITOS JA KUMARRUS kaikille tyypeille seikkailuista ;) Hän kasteli kasvonsa, kuivasi vaalealla pyyhkeellään ja katsoi itseään pelistä, melkein kyynelissä ja onnellisena.
 

monta kertaa
yksin sitä jää ajattelemaan
paljoako vaille on rakkaus
että uskaltaa näyttää

unelmia varmaankin sata
suhun olen uhrannut
kaikkea taivaasta
kivenkoloon

odotus
ohi
ehkä
on
siks pyydänkin
edes kerra vielä kerro
mitä ikinä tunnetkin

kyyneleet poskiltani toivoisin
sinun pyyhkivän
ja murheesi mieleelläni
kuuntelesin

voisin vaikka ikuisuuden
niin ajallisen kuin ajattoman
antaa lahjaksi
joka päivä

ei ole minua tehty ruusuista
ei ole keitetty raparpereissä
eikä sokeria muistettu suolan sijaan laittaa

mutta jos yhtään
olen sinulle
enemmän kuin ystävä
anna minun näyttää se

sillä sinä olet erinlainen
juuri sopivanlainen
poika
jonka kanssa samaan veneeseen hyppäsin

ja niin ne airot rannalle jäi.

Selite: 
nyt olisin valmis :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot