Yhden kerrna yksin yritän ymmärtää

Runoilija Repijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KIITOS JA KUMARRUS kaikille tyypeille seikkailuista ;) Hän kasteli kasvonsa, kuivasi vaalealla pyyhkeellään ja katsoi itseään pelistä, melkein kyynelissä ja onnellisena.
 

Ehkä nurkan takana
on pieni ovi

jonka avain on
taskussasi.

Pienen oven takana
pieni maailma

joka odottaa
pelastajaansa.

Yhden kerran
vielä yhden kerran

voi avaimen
lukkoon sovittaa.

Viimeisen kerran
edessäs anelen

ja itken mörön
yksinäisen puolesta.

Vielä kerran
katson tanssijaa

ja melkein sua
kosketan.

Jos vain
tämän

kerran

minulle aikaa
valita sanat,

sillä nyt tiedän

kuka olen
kuka haluan olla
keneksi minun kuului tulla
kelle olen kaikki
kuka minuun luottaa
kenen katse silmiini osuu.

Minä rakastan sinua.

Selite: 
Kiitos kaikille! Tämän on tämän tilin loppu ja tulee tätä sivua ikävä! :) Kiitooos ja kummarrus. Ikuisesti teirän, Repijä. "i can't shine without my darkness."
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tunnustus lopussa :)

 

Käyttäjän kaikki runot