Mitä ajattelit?

Runoilija zlin

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rujot runomuodot runnovat ruutupaperille rutistuakseen roskikseen
 

Mitä ajattelit kun
sanoit haluavasi mun
aikani osaks omaasi?

Mitä ajattelit kun
ikuisesti sanoit rakastavasi?

Mitä ajattelit kun
vaadit, riistit ja raavit
saadaksesi haluamasi?

Mitä ajattelit kun
söit sanasi?

Selite: 
Rimpati rimpati rimpati rei, mun runot rimmaa - tai sitten ei. EDIT: Joku muu on ollut samoilla apajilla, tosin jo viime vuonna: http://www.rakkausrunot.fi/runo.php?runid=655005
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot