Sinä syksynä satoi

Runoilija zlin

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rujot runomuodot runnovat ruutupaperille rutistuakseen roskikseen
 

Itkitkö?
Sitä tiedä en.
Mä ainakin itkin.
Sen peitin katsoen sateeseen.

Suhteen aloittaminen ja lopettaminen
tuntuu vähän samalta.
Tekisi mieli mennä metsään huutamaan
Jälkimmäisessä on kai enemmän kaipausta.

Tuuli ruoski, pilvet painoi.
Kun viimeisen kerran näin sun hymysi
taivas oli musta.
Ukkonenkin jyrisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot