Lauantai-illan humaus

Runoilija zlin

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rujot runomuodot runnovat ruutupaperille rutistuakseen roskikseen
 

Tämä ilta kaiken muutti
ja pisti miettimään.
Jos Ison Kirjan tiedot voisi
paikkansa pitää?

Ravintolaan kun suuntasin
en voinut odottaa
että näky Jumalainen
voisi mielen sekoittaa.

Tilausta kun suoritin
niin satuin nostamaan
katseeni silmiis, neitonen.
Ja jäin tuijottamaan.

Missä pidät sädekehääs?
Missä pidät siipiäs?
Minne kätket kaavun valkoisen kun teet töitäs?
Ulkomuotosi ihmisen ei riitä estämään
mua huomaamasta
että kätkenyt et ole enkelin silmiäs.

Selite: 
Se sattuu, kun se tapahtuu
Kategoria: 
 

Kommentit

Uhh, upea. Tästä tekstistä ei voi kukaan jäädä kylmäksi!

Humps, humaus todella.

 

Käyttäjän kaikki runot