satuta vain

Runoilija palanut ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I drink to make other people more interesting.
 

Listaa julmuutesi iholleni...
kuule, kuinka ruumini huutaa sinulle hiljaa..
satuta vain..
tiedä, etten koskaan kuunnellut.
tiedä, etten koskaaan ymmärtänyt.
satuta vain..
tunne, kuinka kylmäksi sydämeni jäädytit..
tuskin kuulen sen lyöntejä enää..
satuta vain..
muista, kuinka katse voi tappaa..
muista, kuinka omasi tappoi minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella synkkä....kaunis runo....

Huh... Karmivaa julmuutta...
Mutta hyvä :)

 

Käyttäjän kaikki runot