Kykenenkö

Runoilija palanut ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I drink to make other people more interesting.
 

onko varjo rakkaudesta vain kuvitelmaa..
onko tuo musta häilyvä jälki sittenkin vain pahuus sisälläni..
pystyvätkö minunlaiseni rakastamaan..

ovatko viha ja epätoivo ne, jotka minua hallitsevat..
jotka ajavat minua eteenpäin..
humaltavat minut kaduille vaikeroimaan..

arvet ihollani kertovat menneestä.. ja menetetystä..

luulen, että tuli sisälläni on hiipumassa..
ei puukaan ikuisesti pala..
vain kunnes hiiltyy mustaksi..alistuu kohtaloonsa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä.... pistää miettimään... Minustakin joskus tuntuu siltä että haluan olla vain marttyyri ja kestää vaan kaiken ennen kun palaa loppuun...

kaunis....

Niinpä.... pistää miettimään... Minustakin joskus tuntuu siltä että haluan olla vain marttyyri ja kestää vaan kaiken ennen kun palaa loppuun...

kaunis....

 

Käyttäjän kaikki runot