Nimetön

Runoilija Valentine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eri nimellä aikanaan täällä jo olin, joten osa runoista voi olla joillekin tutunkuuloisia..
 

Haluaisin kadottaa itsehillintäni,
näyttää raivoni,
hajottaa lähellä olevat esineet,
huutaa ja kirkua,
raadella itseni,
ja samalla vaikka muutkin.

Ota minusta kiinni,
pidä minut aloillani,
vaikka pyristelen vastaan,
uhkaan tappaa sinut,
lyön, potkin ja raavin.

Sillä näethän,
että kaipaan vain rajoja,
että minusta pidetään kiinni,
että saan näyttää tunteeni,
että joku kertoo minulle,

ettei ole mitään hätää.

Haluan kertoa raivoni laannuttua,
miksi riehuin niin,
haluan kertoa,
miten minuun sattuu,
ja haluan kertoa,
että kaipasin vain välittämistä ja rajoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot