Veitseni

Runoilija Dreadliss

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Myöhemmin kaikki on jo ohi.
 

Silmäni eivät tarkenna, kuuloni himmenee, kätesi kädestäni loittonee. Me tiedämme sen, vaikka tahdomme unohtaa.

Lauluni, veitseni, se koskee se viiltää. Ääriä vesien, rajoja rakkauden, tuskaani piirtää. Terveys ei kestä, sielua pestä, muistoja teistä en tahdo kantaa, voisinpa ne muille antaa.

Järkeni välkkyvä, ei hohkaa ei kanna, ei minua paranna. Sinua muistan vaikka halua en, pelkään että halvaannun, sitä samalla toivoen. Sitä vettä pelkäsit, renkaita myös, jäljellä haamusi, tuhkana työs.

Selite: 
Edesmenneelle ristiriitaisin tuntein. Et ikinä antanut mahdollisuutta selvittää mitä tuntea.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot