Nimetön

Runoilija Örkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Örkki minussa on tullut takaisin. Kaikkia runojani en ole täällä julkaissut. Julkaisen ainoastaan ne, jotka kirjoitan Örkki taiteilijanimelläni.

Örkki nimellä runot voi olla kirjoitettu vahvan masennuksen alaisena tai muuten elämän hankalista tilanteista. Teidän, jotka luetta ei tarvitse ottaa noista runoista liikaa itseenne.

Nämä runot eivät välttämättä edusta minun lopullista mielipidettä asioihin vaan ovat lähinnä tuskan purkamista paperille. Ymmärtää kuka ymmärtää.
 

Monta vuotta minä
Olen yrittänyt olla parempi ihminen
Olla kunnolla
Viettää elämääni hyvällä omallatunnolla

Muutoksen tuulet
Puhaltavat jokaisesta ilmansuunnasta
Älä tapa, älä varasta.
Yritä aina saada vain ja ainoastaan parasta
Rikolliselle ei kaunis aamu kovinkaan usein sarasta

Siel mis liikkuu raha
Piilee aina jokin paha
Ihan salamana
Saapuu paikalle kavaltajia kamalana
Ei vaikuta herran sana
Suuret rikkaudet painavana taakkana
Ehkä sittenkin
Ihmistä pidetään suurimpana
Harakkana

Usein valheellisesti luullaan
Rikkauksien avulla
Sinua paremmin kuullaan
Että sinua pidettäisiin jotenkin kauniimpana
Omaisuuksia hankitaan suurella innolla ja halulla
Joista kuitenkin suurinosa on täysin turhaa ja tarpeetonta

Ennen riittivät kolme leipää kaksi kalaa
Nykyään kaksi valasta ravintolan penkillä
Runsauden saattelemana
Yltäkylläisenä toisiaan halaa
Ja silti
Meillä on ongelmia mielinmäärin

Tuossapa oli monta
Miettimystä ehkä täysin tarpeetonta
Sen olen ajanmittaan huomannut
Tavalla tai toisella olen aina saanut
Juuri sen mitä olen halunnut
Elämäni menee hyvää rataa
On tasainen ja täysin vakaa
Niinkauan kuin se henkilö on minuun tyytyväinen
Joka takaisin katsoo
Peilin takaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot