Oodeja Melpomenelle

Runoilija Thirteen

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 29.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hippu tomua
Melpomenen kuiskaus vain
myrskyksi saa tähtipölyt
****
muusan katkeransuloinen hymy
viiruiksi saa lasittuneet silmäni
ja lämpimäksi maanpäällisen temppelini
kun olemassaolon välittömyyden
luuni muistavat
****
ihmeellinen on luonne

jonka vain hämärä
horroksesta herättää

jonka silmiss' tummuva taivas vain
karnevaalein valot luo

alakuloinen sävel
sielun sen tanssimaan

hetken yksinäisyys
yhteen kuulumaan kanssa maailman

Selite: 
Melankolia - ainoa tunnetila, joka muistuttaa siitä, kuinka kaunista ja mystistä elämä on
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän runon tuomasta nuoresta olosta? Muutenkin tuore,loistava,omaperäinen.

 

Käyttäjän kaikki runot