Itsetuho

Runoilija Bitter

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei ole hauraampaa kuin elämä.
 

Tuijotan terää
Se puhuu minulle
Pyytää minua satuttamaan
Anelee viiltämään itseäni

Otan terän käteeni
Ajattelematta mitään
Viillän ranteeseeni
Pitkän, syvän viillon

Näen veren
Virtaavan punaisena
Valuvan pitkin käsiäni
Punaiseen lammikkoon

Kipu ei tunnu kivulta
Tuska ei tuskaa lainkaan
Kuitenkin niistä tuntee
Olevansa edelleen elossa

Selite: 
Uusia arpia vanhojen seuraksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot