Kymmenen sivua

Runoilija Muistiinpanomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2012
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt luen ne,
sivut luetut
kuitenkaan niitä ymmärtämättä

"Mummi, mikä on tulli?"
"Maksu joka kannetaan maahan tuotavalta tavaralta."
Sama vastaus kuin oppikirjalta

Nyt luen ne,
sivut luetut
sitä pientä printtiä elämättä

"Mummi, siis täh?"
"No siinähän se lukee."
Mustaa valkoisella

Nyt luen ne,
sivut luetut
kaunokirjoitusta käyttämättä

"Siis aivan!"
"Älysitkö?"

En aivan -
lapsuus heijastuu eläneen silmistä
pilke hienommasta printistä

Nyt luen ne kymmenen sivua
osaakseni arvostaa osakseni sen saloja
kuitenkaan niitä osaamatta

Käännän uuden sivun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot