Vaippaihottuma

Runoilija Muistiinpanomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2012
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monet kylät juurella kylväneet,
vuorenvarmaan maahan
kodin jättäneet

Se peittää maan,
ylle puhkuu tuhkataivaan

Kaipaan, kun minusta tuntui niin pieneltä
ennen kuin syytit tulirengasta palosta
maanpaossa, raukka piruparka

Lämmittelitkö vain luitasi?
Tulivuoreen pitää pudota,
jos etsii maan kohtua.
Laita Bepanthenia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot