Lasi

Runoilija Muistiinpanomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2012
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poltat tupakan
ja toisen
Katson sinua sisältä
ja kolmannen
Huomaat kyllä, että katson
ja neljännen
Mitä helvetin hidasta itsemurhaa
ja viidennen
"Tulisit kulta jo sisälle",
katse huutaa
sytytät kuudennen
Eikö tuon ikkunan läpi näy muka mitään?
Mielummin heittäsin sinua kukkamaljakolla kuin sanoisin nuo sanat ääneen.

Selite: 
Vaihtoehtoinen tulkinta Ismo Alangon lyriikasta "rakkaus on ruma sana, kaipaus soi kauniimpana".
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot