Eilisaamu

Runoilija aurinkokello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Well Behaved Women Rarely Make History.
 

Kirjoitan taas
hopeisista koruista yöpöydällä
yksinäisyydestä

Vaikken saa vierelläsi unta
en halunnut sinun lähtevän
kietouduin peittooni
mökötin kuin lapsi

Kampasit tukkani
ja mietin vain
kuinka takussa on päivät
ja ajatukset ja kaikki

Ja kuinka melkein vastoin tahtoa
toteutuvat haaveet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot