Neljästoista

Runoilija aurinkokello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Well Behaved Women Rarely Make History.
 

Olisin
kadonneen kompassin neula
lihassasi

ja kengännauhat umpisolmussa
niin lohduton olisit

ja tajuaisit liian myöhään,

mutta sitten
laskin ruohonkorsia
sanoin jo riittää
katkoin niistä jokaisen

en hyvästele
kävelen vain pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot