Näkinkenkälaulu

Runoilija aurinkokello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Well Behaved Women Rarely Make History.
 

Merenneitojen kalastaja
silti halusin syliisi
leikkasin irti jalkani
tartutin itseni verkkoosi

heikko sydän
lapsellinen sielu

vesi on jo liian syvää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot