Pakkomiellesuhde

Runoilija rooz

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä kauemmas lennät,
Sitä lähemmäs tulen.

Mitä välinpitämättömämpi olet,
Sitä enemmän sut haluan.

Mitä pahempia teet,
Sitä enemmän teen sulle hyvää.

Mitä enemmän arvostelet,
Sitä enemmän yritän muuttua.

Mitä enemmän kylmenet,
Sitä enemmän sua lämmitän.

Mitä enemmän tummenet,
Sitä enemmän sua valaisen.

Mitä enemmän loukkaat,
Sitä enemmän tahdon lähellesi.

..Onko pakko päästää irti?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runoistasi paistaa jotenkin aloittelijamaisuus. Näistä puuttuu syvyys. Säkeet toistavat itseään. Tällaista minäkin ennen kirjoitin.
Uskon että sinusta on ainesta vaikka mihin.
Eli kirjoita vain menemään :)

Tykkäsin kovasti,
loppu kolahti ja kovaa
-..Onko pakko päästää irti? ONKO?

hieno ja kaunis runo, vähän haikeakin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
rooz Elämän valintoja 12.9.2006 2 Runo
rooz Kaatumus 12.9.2006 0 Runo
rooz Keskeneräinen 14.10.2014 0 Runo
rooz Luonnon luonnos 14.10.2014 0 Runo
rooz Pakkomiellesuhde 12.9.2006 3 Runo
rooz Syksy. 12.9.2006 1 Runo
rooz Tiistai-ilta 19.9.2006 0 Runo
rooz Vastakohtanuoret 12.9.2006 1 Runo
rooz Vuoristo 12.9.2006 1 Runo
rooz Yö mummolassa 12.9.2006 1 Runo