hmm

Runoilija pienenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka päivään hymyillen!
 

Kaipaus entiseen, kaipaus menneeseen,
miksi kummittelet niin etkö irti päästää voi?
Mene pois mä pyydän!
En tahdo sua mun elämään, tahdon että olet mennyttä elämää,
haamu vaan joka ei pääse koskettamaan.
En toivo sulle pahaa, en toivo hyvääkään, mutten tahdo sua satuttaa!
Mene siis ja ole näkymätön, älä luokseni enää tuu,
ehkä silloin saan vastauksen, mistä kiikastaa tuo kylmä tuuli mikä saa mut jäätymään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot