Uneton

Runoilija Kallio

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luksusta kansalle, korneja kertomuksia huomisaamusta

Enkelten huutoa kadunvarsilla, kylmien luolien katveesta

Poliitikkojen peli-ilta, kotona ei kestä olla

Sumeita kohtaloita ja kertomuksia viskilasin pohjalta

Kuutamouintia pilvisellä säällä, vahvaa uskoa siellä täällä

Toivoa pelkojen välissä ja päällä, veri virtaa pihoilla ja jäällä

Tänä yönä jumalat juoksevat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm.. mitäpä tähän sanois..
ajatuksen kans pitää lukee
et tää aukeaa. todella hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot