Keinomeret

Runoilija Kallio

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

1.
Kadut täynnä katseita.
Täydellisen etsintä, taivas suruissaan.
Muovit, metallit, elämän avaimia.
Ahdistusta menetetystä rikkaudesta, luullaan johtuvan liian vähästä kivasta.
Kiva toi ongelman, rahan toivotaan vievän.
Jos vie, halu tuo takaisin.
Joten älä huoli rouva maailman, ongelmasi ei tee lähtöä.

2.
Mystinen salkkumies, silmin lasittunein ja kuola valuen.
Kuin lapsi sukeltaa voitonvirtaan, uskoen hyviin tekoihinsa.
Kauhu nousee sortuneen kehossa, minne muuttaa kotinsa.
Salkkumies on tuomassa pelastusta arvokkaille.
Perään jää vana, ilmaan haju, veteen visva.
Pyhät, arvolliset, kysynnän ja tarjonnan merkit.

3.
Ruutujen rakastelijat, liian loppu torjuakseen.
Punaiset corvetet, ihmetehtaat, höyrykoneet ja peniksenkehittimet, kaikki välttämätön puheen päässä.
Totuutta tulee torvenaan ihailtavien suusta.
Rakastelija ei kuule, ei näe.
Hän on jo kiimassa.

4.
On syntymässä uusi meri, tyyni, eloton, käyttökelvoton.
Himo voittamassa elämän, unelmat oppimassa toisiltaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot