sydämeni

Runoilija dagmari

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 22.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sydämeni on täynnä rakkautta-heitä kohtaan.Mutta itseäni en ole oppinut vieläkään rakastamaan.en hyväksy itseäni koskaan olen jotenkin niin ontto sisältä.tunnen rakkautta vihaa kipua ja helvetin tuskaa mutta itseäni en vieläkään.auta minua löytämään itseni auta minua kun tarvitsen sinua.ota syliin aja tuo helvetin tuska pois sielustani.anna minulle aitoa rakkautta ehkä siten opin rakastamaan itseänikin.

Selite: 
entisen elämäni tuskien korjausta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot