Pois mennyt, sinne jäänyt.

Runoilija Syysmyrsky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useasti ajatuksiin vaipuva ja tunteitaan piilotteleva.
 

Pitkän ajan jälkeen irroitin katseeni sinusta.
Vilkaisin sivulleni
ja taakseni.
Mihin katosivat ihmiset ympäriltäni?

Epäröin mitä ajatella tästä.
Johtuuko ahdistus nyt ikävästä?

Hävinneet ovat värit ympäriltä.
Äänet kaikonneet elämältä.
Eikö mikään enää liiku?
Miksi en näe enää ketään?

Jos olisin pitänyt kiinni myös sinusta,
olisitko siinä?
Vai repinyt itsesi irti minusta?

Etsittävä on värit takaisin.
Kutsuttava äänet palaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot