Hymy

Runoilija Rakastettusi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

in her kiss I taste the revolution
 

Kun hymyilet

voi huuliesi
juovista
lukea
iholleni
niin tarkoin
piirretyt

lupaukset
huomisesta

ja ne
ovat juuri niitä
juuri niitä
hetkiä
elämässä

jolloin ei
voi muuta

kuin suudella
ja syntyä
uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis
hellä :)

Jännä rivitys, joka tekee tästä ainutlaatuisen. Kaunista.

Oih... Ihana Rakkausruno.

Kaunis
hellä :)

Jännä rivitys, joka tekee tästä ainutlaatuisen. Kaunista.

Oih... Ihana Rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot