Väärinymmärretty

Runoilija Kapina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mustatukka, sinisilmä, Helsingin kasvatti. Oon humoristinen himolukija ja (toivottavasti) tuleva kirjailija.
 

Tuntuu
Että kukaan ei ymmärrä
Ei katso pintaa syvemmälle
Ei näe silmien taakse piiloutuvaa tyttöä
Joka itkee yössä yksinään.

Eihän kukaan mua voi ymmärtää
Kun aina selitän jotain typerää
Jota ei voi käsittää
Ennen kuin näkee mun pään sisään.

Typerät selitykset estää epätoivon näkemään
Ilottomat naurut on luotu totuutta peittämään
Oikean mielialani silmistänne hävittämään
Kyselyitä estämään
Etten ala itkemään.

Ehkä mun pitäisi kertoa
Mitä pääni sisällä mahtaa liikkua
Mutta ei kukaan kai voisi silloinkaan tajuta
Mikä saa mut tekemään tällaisia siirtoja.

En ole enää sama ihminen kuin ennen
Olen muuttunut ja tiedostan sen
Elän elämääni selitellen
Muita syytellen
Vaikka olen kai itse kaikkeen syyllinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno!
Suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot