Pieni ihminen

Runoilija Kapina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mustatukka, sinisilmä, Helsingin kasvatti. Oon humoristinen himolukija ja (toivottavasti) tuleva kirjailija.
 

Kyllästynyt olemaan paikoillaan
Muiden elämää katsomaan
Syntyjä syviä pohtimaan
Kuolemaansa odottamaan

Rakastaa niin paljon elämää
Ei maailmaa tahtoisi jättää
Tulevaisuuttansa pelkää
Tuleeko hänestä mitään?

Se kestää pienen hetken vain
Ei sen jälkeen mitään ole lain
Ei takaisin koskaan pääse kai
Mutta onnekas kun hetkenkin sai

Kunhan jaksaa yrittää
Elämänsä täysillä elää
Unohtamatta mikä on tärkeää
Hyvät jäljet itsestään jättää

Muistot elävät aina ja ikuisesti
Mutta virheitä kukaan ei muista iankaikkisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot