Karkuri

Runoilija Kapina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mustatukka, sinisilmä, Helsingin kasvatti. Oon humoristinen himolukija ja (toivottavasti) tuleva kirjailija.
 

Askelten kaikuja
Kesäyön haikuja
Mä kuljen yksin tiellä
Menneiden muistoja
Lapsuuden puistoja
En kestä olla siellä

Tahdon kulkea vapaana maailman ääriin
Ja tuntea hiekan joka tarttuu mun sääriin
Tahdon kuutamon loisteeseen nukahtaa
Ja lähteä karkuun aina uudestaan
Tahdon elämää nähdä lähempää
Ehkä voisin siitä jotain ymmärtää
Tahdon ikävät muistot unohtaa
Ja löytää onneni uudestaan

Kauniita iltoja
Pitkiä siltoja
Jotka palaa mun perään
Vaikeita aamuja
Kyynelten haamuja
Mä painajaisiin herään

Tahdon kulkea vapaana maailman ääriin
Ja tuntea hiekan joka tarttuu mun sääriin
Tahdon kuutamon loisteeseen nukahtaa
Ja lähteä karkuun aina uudestaan
Tahdon elämää nähdä lähempää
Ehkä voisin siitä jotain ymmärtää
Tahdon ikävät muistot unohtaa
Ja löytää onneni uudestaan

Uusia aikoja
Rakkauden taikoja
Mä löysin onnen uuden
Menneisyys karkurin
Unohtuu multakin
Säilytät salaisuuden

Tahdoin kulkea vapaana maailman ääriin
Ja tuntea hiekan joka tarttuu mun sääriin
Tahdoin kuutamon loisteeseen nukahtaa
Ja lähteä karkuun aina uudestaan
Tahdoin elämää nähdä lähempää
Ehkä voisin siitä jotain ymmärtää
Tahdoin ikävät muistot unohtaa
Ja löytää onneni uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti käytät sanoja. Ehkä turhaa toistoa, ilman sitä toimisi todella hyvin.

Kauniisti käytät sanoja. Ehkä turhaa toistoa, ilman sitä toimisi todella hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot