Ikävä

Runoilija Kapina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mustatukka, sinisilmä, Helsingin kasvatti. Oon humoristinen himolukija ja (toivottavasti) tuleva kirjailija.
 

Kesällä yhdessä hengattiin
Pitkät päivät katuja kuljettiin
Ekat lävistyksetkin hankittiin
Ja iltaisin tupakkaa poltettiin

Joskus kaveriporukalla dokattiin
Ja öisin pitkin katuja harhailtiin
Sitten aamulla jostain herättiin
Ja koko viikon asiaa muisteltiin

Mul on ikävä sua
Mul on ikävä meitä
Mul on ikävä mua
Ja meidän yhteisii teitä
Mul on ikävä sua
Mul on ikävä muita
Mul on ikävä mua
Ja puiston vaahterapuita

Siinä puistossa päiviä vietettiin
Ja yhdessä kaikelle naurettiin
Kuva kerran muistoksi otettiin
Me kaulakkain siinä hymyiltiin

Mul on ikävä sua
Mul on ikävä meitä
Mul on ikävä mua
Ja meidän yhteisii teitä
Mul on ikävä sua
Mul on ikävä muita
Mul on ikävä mua
Ja puiston vaahterapuita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oijoi, tää on tosi kaunis ^^ Mul tulee mieleen ihan kuin joku laulu. Haikeeta luettavaa, ja alku herätti heti mielenkiinnon :D

Oijoi, tää on tosi kaunis ^^ Mul tulee mieleen ihan kuin joku laulu. Haikeeta luettavaa, ja alku herätti heti mielenkiinnon :D

 

Käyttäjän kaikki runot