Nimetön

Runoilija LostAndDelirious

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 10:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus minä toivon
kunpa sinä seisoisit oveni takana

toivon että kuiskaisit
je m'ennuie de toi

mutta minä istun ja tuijotan
puhelinta sängyn reunalla

askeleet rapussa eivät ole sinun
vaan sen naapurin miehen

voiko tämä hiljaisuus ikuisesti jatkua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, upea. Pidin kovasti.

Hieno, upea. Pidin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot