Nimetön

Runoilija Margheit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006
Viimeksi paikalla: 30.8.2015 16:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.9.1991

'' Toivottavasti et herää. Istun tässä yksin röökillä ja mietin sua. Haluan vaan kertoa sulle miten tärkeä oot. En halua enää hetkeäkään olla ilman sua''
 

Tahdoit nähdä pääni sisään
Tässä on kaikki elämäni äänet
pienet ja suuret:
Savukeaskin aukeaminen
Sytyttimen ääni
Tupakan palaminen.
Jokaisella henkäyksellä kuulen
kuinka pieninä osina elämäni valuu
verotoimiston lattialle.
Kaljatölkin aukeaminen
ensimmäiset kulaukset, vapautta.

Elämäni ei ole
kuin tyhiä kaljatölkkejä
röökiaskeja
viskipulloja.
Tämä olen minä.
Ei kauniimpaa.
Nuori isänsä menettänyt nainen
hukassa.
Enkä löydä kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä hyvin kirjoitetussa runossa on jotain riipaisevan surullista.

Hienoa maalailua tässä. Kovasti pidän!
 

Käyttäjän kaikki runot