Nimetön

Runoilija päkä-tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki runot/tarinat ei liity minuun..
 

en tiedä mitä sinulle kertoisin.
en tiedä miten sen sanoisin.

maailmamme ovat niin erilaiset,
etten pysty jatkamaan.

saatoimme maailmaan jotain ihanaa,
jotain korvaamatonta, joka sitoo meitä
ikuisesti.

en silti pysty jatkamaan.

Selite: 
tämän hetken elämäntilanne on tuota.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot