Upuna

Runoilija Forlorn

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.9.2006
Viimeksi paikalla: 2.12.2015 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iso ja ystävällinen
 

Näin hänet unessa
hän oli kaunis
Sanoin - Tule luokseni
hän oli ovellani
Pyysin - Tulethan sisään
hän oli luonani
Puristin hänet lähelleni
hän oli lämmin
Hyväilin pientä niskaa
hän oli pehmeä
Katsoin silmiinsä
hän oli suloinen
Olimme yön lähekkäin
hän oli uninen
Heräsimme aamuun
hän oli totta?

Sylissäni istui - pyrki pois
hän oli lähdössä
Kysyin - Mihin on matkasi?
hän oli hiljaa
Häntä katsoin - katseella seurasin
Silmäni suljin
kun ne avasin - hän oli poissa

Selite: 
Oli ikävä naista eron jälkeen. Yksi ilta kotiin mennessä oli rappukäytävässä ovellani kissa, jonka majoitin yöksi. Siitä tuli tämä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, surullinen ja kosketava. Synttärionnittelut!

kiva runo. (:

haikean nätti runo! ^^

Aivan ihana ja lämmin runo vaikkakin surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot