Niinhän se menee...

Runoilija Forlorn

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.9.2006
Viimeksi paikalla: 2.12.2015 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iso ja ystävällinen
 

Kulkee laivani muistojen meressä
on leukaportti avoin
sanan aalto toistaan vastaan
peitän surun omin tavoin

Suolaisista pisaroista täyttyy
silmät mun - ja pääni
pisaroista virta kasvaa
peittyy järjen ääni

Minä houkka purjeitta seilaan
vie virta venhoa vain
toivosta koitin purjeet tehdä
säälin airoiksi sain

Merta soudan voimilla käsien,
heikkojen näiden
maata tähyän muistojen takaa
joukosta lumien, jäiden

Jäätä, vain jäätä meri on täynnä
en souda - en enää ohjaa
Tunnen sen - nyt etsin vain loppua,
päätöstä - meren pohjaa

Selite: 
No Estoniasta oli vähempi aikaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtavaa sanojen hyväksikäyttöä!!!Me like it :)

upea kielikuvaus tässä runossa :)

Kaunis runo. Estonia kosketti minuakin syvästi.

 

Käyttäjän kaikki runot