enkeli

Runoilija sussnu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tunnen sen,
sun kosketusen.

huomaan sen,
sun läsnäolon.

nyt tajuun,
oot mun kans ainiaan.

vaikka sua en näekkään,
en silti oo ilman sua.

sut kuolema vei mukanaan,
mut sä oot nyt enkeli.

sulla on paikka mun sydämessä,
oot mun enkeli.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
sussnu enkeli 8.2.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 26.3.2008 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 0 Runo
sussnu Nimetön 17.8.2007 1 Runo