Ihan kiva

Runoilija LaCaSiNa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lyhyehkö brunette, luova sielu, välillä valitettavan itsekeskeinen, hurmaava ja rasittava samaan aikaan, tamperelainen. Viihdyn enimmäkseen yksinäni. Satunnaisten runoilujen lisäksi harrastan aktiivisemmin omien tarinoiden kirjoittamista.
 

Ei ole tilaa
olemme hyviä näinkin.
Joskus läsnäolo on sopivaa, mutta silloinkin
olo on ontto,
olen kuin ihan kiva koru,
jota ei aina jaksa käyttää.

Voin uskotella yksinäisyyden fanfaareja,
vaikka nauru ja kosketus satuttaakin.
Satuttaa sisältä.
Pudonneiden lehtien varret
näyttävät lukkien jaloilta, mietin.
Ja jatkan pitkin
vaivalloista ylämäkeä
itsenäisessä kuplassa
askeleissa raskas sivumaku,
reseptinä katkeruus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Katkera ja onnistunut runo.

 

Käyttäjän kaikki runot