Nimetön

Runoilija noidankehä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

täydellisyyden
rikkoutuminen

tietänyt en
mahdollista
että olisi.

ei olisi
tarvinnut teidän
sitä todistaa.

siksi nyt tiedän
voi minunkin
täydellisyyteni
näin myös rikkoutua

helposti.

Selite: 
surettaa, ken tahtoo täydellisyyden rikkoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot